Onze Diensten

Als marktleider beschikken we over tonnen ervaring en expertise.

Algemeen

015 696 648 (kantooruren)

Boekhouding

015 696 649 (enkel op donderdag)

info@kmoparken.be

Général

015 696 648 (heures de bureau)

Comptabilité

015 696 649 (Jeudi uniquement)

info@kmoparken.be

Als syndicus en rentmeester leggen wij ons bij KMO-Parken.be sinds vele jaren voor de volle 100% toe op het beheer van bedrijvenparken.

Voor Duurzaam Bedrijventerrein Management  (DBTM) treden we op als Parkmanager voor het dagelijks bestuur van VZW’s. Hiervoor werken we samen met het Kenniscentrum Bedrijventerreinmanagement van Vlaio

het beheer van bedrijvenparken kmo-parken.be

Als beheerder van uw unit waken wij er mee over dat u veilig, rendabel en zonder al te veel zorgen kan ondernemen. Maar daar stopt het niet. We staan ook elke individuele eigenaar van een bedrijfsruimte bij met raad en daad. En omdat wij weten waar uw prioriteiten als ondernemer ligt, kan u zich volledig focussen op uw zaak.

Wat doet een syndicus?

Als syndicus leiden wij alles wat met uw bedrijfsvastgoed te maken heeft in goede banen. Wij dragen zorg voor de gemeenschappelijke delen, voeren de boekhouding en organiseren alle administratieve verplichtingen. Bij incidenten nemen we de leiding en coördinatie op ons.

Een syndicus is het officiële orgaan van de mede-eigendom en dus de erkende mandataris van de vereniging van mede-eigenaars (VME) van kmo-units. Als syndicus vertegenwoordigen wij die VME in rechte en stellen we tal van wettelijke handelingen zoals het bijeenroepen van de algemene vergadering, bewarende maatregelen, daden van voorlopig beheer, vermogensbeheer van de mede-eigenaars …

Ook het dagdagelijkse beheer, zoals zorgen voor onderhoud en controle van de gemeenschappelijke delen, behoort tot ons takenpakket als syndicus van een kmo-park.

technische controles en onderhoudswerkzaamheden op uw bedrijfspark

Technisch beheer

KMO-Parken.be zorgt onder meer voor alle technische controles en onderhoudswerkzaamheden op uw bedrijfspark. Wij waken over de bouwgaranties en laten eventuele schade herstellen. We streven daarbij steeds naar een mooi evenwicht tussen kosten en baten dankzij oplossingen die het best aansluiten bij de bedrijfsactiviteiten in uw loods, atelier, kantoor of showroom.

contacteer ons voor
meer informatie

Onze extra diensten

Wij helpen u om uw vastgoedproject te creëren en beheren desgewenst uw vermogen in vastgoed. Eens een magazijn of kantoorruimte in portefeuille dragen wij er verder zorg voor. Want Asset, property en Project management behoren eveneens tot onze mogelijkheden.

We proberen onze klanten zo goed mogelijk bij te staan en te informeren. Voor meer informatie over EPB Verslaggeving kan je hier klikken.

Bent u op zoek naar een geschikte bedrijfsruimte voor uw zaak?

Of hebt u vragen?

Wij helpen u graag.
Contacteer ons of mail uw vraag naar info@kmoparken.be
en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

contacteer ons

Vous êtes à la recherche d’un espace commercial approprié pour votre entreprise ?

Ou avez-vous des questions ?

Nous sommes heureux de vous aider.
Contactez-nous ou envoyez votre question par courriel à info@kmoparken.be
et nous vous répondrons dans les plus brefs délais.

contactez-nous

Bent u net eigenaar geworden van een kmo-unit?

Mijn KMO-bedrijvenpark

log in op ons intranet

Volmacht Algemene Vergadering
Infofiche nieuwe klant

Vous venez de devenir propriétaire d’une PME ?

Mon parc d’activités PME

connecter à syndixis