Uitleg bij Gebruik Dobby Applicatie

Bij het beheer van uw gebouw zijn uiteraard onze collega’s de belangrijkste troef.

Om hen hierbij te helpen, investeren we daarom als syndicus veel in ondersteuning. De grootste investeringen (naast onze medewerkers)  gaan naar IT ondersteuning en infrastructuur.

Wanneer we dus ook uw gebouw te beheren en de officiële boekhouding & communicatie voeren, gebruiken we een professioneel IT pakket. Hierbij is gekozen voor de meest betrouwbare oplossing, syndixis.

De leverancier van deze beheerssoftware heeft enkele aanpassingen gebracht aan het IT Pakket. Eén van de vernieuwingen is de toevoeging van een applicatie genaamd “Dobby”. Samen met een groot aantal syndici stapt KMO-Parken over op een nieuwe manier van werken. Die houdt in dat we blijven innoveren, klaar zijn voor de toekomst én … de Dobby-app gebruiken. En dat is dus een groot voordeel voor jou.

Wat is Dobby?

Kort uitgelegd is Dobby een online assistent waarmee je vlot het beheer van je mede-eigendom opvolgt. Je gebruikt het Dobby-platform zoals jij het wil: in een app of via het internet. Dobby vervangt ook het oude eigenaarsportaal.

Wat zijn jouw voordelen?

Naast het feit dat je Dobby kan gebruiken vanop elk toestel, en je altijd duidelijk ziet wat er gebeurt in het gebouw, kan je nog veel meer met Dobby:
” Vlotte communicatie: meld defecten of vraag iets aan mij en zoek op wat er allemaal effectief afgewerkt is.
” Efficiënt vergaderen: we kunnen Dobby gebruiken voor authenticatie, stemmen, agendapunten bijhouden. Dus gedaan met stembrieven, kruisjes, inscannen en terugsturen.
” Hybride/digitaal vergaderen: woon algemene vergaderingen bij waar je maar wil: ook in het buitenland of ’s avonds vanuit je zetel.
” Rekeningen delen: je kan altijd duidelijk je persoonlijke balans en openstaande saldo zien. En je krijgt automatisch herinneringen van openstaande betalingen.
” Documenten delen: zijn er belangrijke gebouwgerelateerde documenten die je snel nodig hebt? Ze zijn altijd beschikbaar via het platform.
” Historiek verzonden items: je krijgt een overzicht van de historiek verzonden briefwisseling met bijlages: provisieopvragingen, uitnodigingen, brieven, …
” Rekencommissaris: facturen zijn online raadpleegbaar voor de rekencommissaris.

Wat zijn de kosten?

Het Dobby-platform is gemaakt voor jou. Je krijgt meer transparantie over het beheer van het gebouw en over mijn werk. En daar is een kleine kost aan verbonden die je niet direct ziet, maar die wel zorgt voor de beveiliging en verwerking van je gegevens. Denk maar aan itsme®, Microsoft Azure, hosting en de constante verbetering en werking van de app. Hoeveel kost het dan? Dat hangt af van het aantal entiteiten, maar het is minder dan 70 cent* per maand, per entiteit. *Excl. BTW, voor een gebouw vanaf 15 entiteiten.

Hoe begin je met Dobby?

Het is heel makkelijk. Download gewoon de Dobby-app of ga naar dobby.be en maak een account aan.

Weet je niet goed hoe? Surf naar www.dobby.be/instructions#FAQ voor enkele handige instructiefilmpjes.

Bent u op zoek naar een geschikte bedrijfsruimte voor uw zaak?

Of hebt u vragen?

Wij helpen u graag.
Contacteer ons of mail uw vraag naar info@kmoparken.be
en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

contacteer ons

Bent u net eigenaar geworden van een kmo-unit?

Mijn KMO-bedrijvenpark

log in op syndixis

Volmacht Algemene Vergadering
Infofiche nieuwe klant